Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček od 17.12.2018 do 21.12.2018 

jídelníček MŠ od 17.12.2018 do 21.12.2018

jídelníček od 31.12.2018 do 03.01.2019

jídelníček MŠ od 31.12.2018 do 03.01.2019

Jídelní lístek 17.12.- 21.12.2018

Pondělí 17.12.2018

Polévka kmínová s vejcem (obsahuje al.: 01,03,09)

one Omáčka játrová, rozpeky, ovocný bar, čaj bylinný (obsahuje al.: 01,03,06,07)

two Králík na zakysané smetaně s rajčaty, rýže, ovocný bar, čaj bylinný (obsahuje al.: 06,07,10)

Úterý 18. 12. 2018

Polévka brokolicový krém s krutony (obsahuje al.: 01,06,07)

one Mexický guláš z vepřového masa, sýr, rýže, zeleninový bar, čaj ovocný (obsahuje al.: 01,07)

two Smažené žampiony, brambory šťouchané, zeleninový bar, čaj ovocný (obsahuje al.: 01,03,07)

Středa 19. 12. 2018

Polévka čočková s kroupami (obsahuje al.: 09)

one Meruňkový táč, horká čokoláda (obsahuje al.: 01,03,07)

two Kuřecí stehno v sýrové omáčce, těstoviny, čaj bylinný (obsahuje al.: 01,06,07)

Čtvrtek 20. 12. 2018

Polévka cibulová s bramborem (obsahuje al.: 01,07)

one Krůtí kostky na kmíně, kolínka, ovocný bar, čaj slazený (obsahuje al.: 01)

two Ryba Tilapie na másle, trhaný salát s dijonskou hořčicí, bagetka, ovocný bar, čaj slazený (obsahuje al.: 01,04,07,10)

Pátek 21. 12. 2018

Polévka drůbková s játrovou rýží (obsahuje al.: 01,03,07,09)

one Vepřový řízek smažený, bramborová kaše, kompot, čaj s citrónem (obsahuje al.: 01,03,07)

two Špenátovo-smetanové špagety se sýrem, čaj s citrónem (obsahuje al.: 01,06,07)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda,khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského,  02 - Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 - Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich06 - Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu,  08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich