Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček od 24.2.2020 do 28.2.2020

jídelníček MŠ od 24.2.2020 do 28.2.2020

jídelníček od 2.3.2020 do 6.3.2020

jídelníček MŠ od 2.3.2020 do 6.3.2020

Jídelní lístek 17.2.- 21.2.2020

Pondělí 24.2. 2020

Polévka cibulová s bramborem (obsahuje al.: 01,07)
oneČočka na kyselo, vejce sázené, chléb, okurka kyselá, ovocný bar, čaj bylinný (obsahuje al.:01,03,07)

one ————— (obsahuje al.: )

 

Úterý 25.2. 2020

Polévka rajčatová s rýží (obsahuje al.:01,03,07)
one Zapeč. těstoviny s kuřecím masem a květákem, kompot, čaj ovocný (obsahuje al.:01,03,07)
one —————-  (obsahuje al.:)
Středa 19.2. 2020

Polévka krupicová s vejci (obsahuje al.:01,03,07,09)
one Krůtí karbenátek, mrkev dušená, brambory, džus (obsahuje al.:01,03,07)
one —————- (obsahuje al.:)

Čtvrtek 27.2. 2020

Polévka cizrnový krém s krutony (obsahuje al.: 01,07,09)

one Palačinky se zavařeninou, čaj ovocný (obsahuje al.:01,03,07)
one ———————-(obsahuje al.:)
Pátek 28. 2. 2020

Polévka drůbková s nudlemi  (obsahuje al.: 01,03,,07,09)

one Rizoto srbské z vepř. masa sypané sýrem, kompot, čaj roibos (obsahuje al.: 03,07)

two ———————— (obsahuje al.: )
 

 

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda,khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského,  02 - Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 - Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich06 - Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu,  08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich