Jídelníčky


Jídelníčky ke stažení

jídelníček od 18.02.2019 do 22.02.2019 

jídelníček MŠ od 18.02.2019 do 22.02.2019

jídelníček od 25.02.2019 do 01.03.2019

jídelníček MŠ od 25.02.2019 do 01.03.2019

Jídelní lístek 18.02.- 22.02.2019

 

Pondělí 18.02.2019

Polévka zeleninová (obsahuje al.: 01,07,09)

one Čočka na kyselo, vejce vařené, okurka kyselá, chléb, čaj bylinný (obsahuje al.: 01,03,07)

two —–

Úterý 19. 02. 2019

Polévka zelná s paprikou (obsahuje al.: 01,07,10,12)

one Kuřecí plátek přírodní, rýže, kompot z dýně, čaj slazený (obsahuje al.: 01,03,07)

two —–

Středa 20. 02. 2019

Polévka fazolová (obsahuje al.: 01,09)

one Meruňkový táč, kakao (obsahuje al.: 01,03,07)

two —–

Čtvrtek 21. 02. 2019

Polévka krupicová s vejci (obsahuje al.: 01,03,07,09)

one Zapečené těstoviny a masovým ragů, čaj ovocný (obsahuje al.: 07)

two —–

Pátek 22. 02. 2019

Polévka česneková (obsahuje al.: 01,03,09)

one Vepřové výpečky, zelí kysané, knedlíky houskové, čaj bylinný (obsahuje al.: 01,03,07,10,12)

two —–

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seznam alergenů: 01 – Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (špalda,khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě: a)glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy ( 1 ), b)maltodextrinů na bázi pšenice ( 1 ), c) glukózových sirupů na bázi ječmene, d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského,  02 - Korýši a výrobky z nich, 03 – Vejce a výrobky z nich, 04 - Ryby a výrobky z nich, kromě: a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků, b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína, 05 – Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich06 - Sójové boby a výrobky z nich, kromě: a)zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1), b) přírodní směsi tokoferolů, přírodní d-alfa tokoferolu, přírodního d-alfa-tokoferolu-acetátu, přírodního d-alfa-tokoferol-sukcinátu ze sóji, c) fytosterolů a sterů fytosterolů získaných z rostliných olejů ze sóji, d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji, 07 – Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy),kromě: a)syrovátky použité k výrobě alkoh. destilátů, včetně ethanolu zem.původu, b) laktitolu,  08 – Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoh.destilátů, včetně ethanolu zem.původu, 09 – Celer a výrobky z něj, 10 – Hořčice a výrobky z ní, 11 – Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich, 12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce, 13 – Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 - Měkkýši a výrobky z nich